Rab Zsanett: Kiút az érzelmi intelligenciával

Kiútként tárul elénk az érzelmileg intelligens viselkedés szerepe kapcsolatainkban munkahelyi és magánéleti sikereink-kudarcaink mögött álló tényezőként.
A kötetből útmutatást kaphatunk arra vonatkozóan, hogyan válhat
a gyermekünk egészséges lelkületű, boldog felnőtté.
A könyv segít azoknak is, akik munkájuk során emberek vezetésével, meggyőzésével, tanításával foglalkoznak, vagy egyszerűen csak szeretnék sokkal tudatosabban irányítani emberi kapcsolataikat és az életüket.

 

A szerzőről

Rab Zsanett, 1974-ben látta meg a napvilágot Pécsett. Középiskolás évei alatt figyelmének középpontjában a gyermek pszichés és szomatikus fejlődése, gondozása, nevelése állt. Tanulmányait ezért a Kaposvári Egészségügyi Főiskola védőnői szakán folytatta, ahol 1997-ben megkapta a főiskolai diplomáját. Ezután a tanultaktól eltérően merőben más területen kezdett el dolgozni: regionális véradás-szervezőként, koordinátorként működik közre (még napjainkban is) a vérellátás biztonságos megteremtésében. Négy évvel ezelőtt egy pedagógiai előadás keretében figyelt fel először az érzelmi intelligenciára, akkor még számára ismeretlen fogalomként. Azóta elmélyült e téma tanulmányozásában, és saját életének tudatos megváltoztatása mellett kiemelkedő szerepet tulajdonít az érzelmileg intelligens viselkedés szerepének az élet különböző területein.

A könyv megrendelhető a Novum Pro kiadó honlapján: www.hu.novumpro.com

Vélemény, hozzászólás?