Népszámlálás 2011 – A 2011. október 1. és 31. között külföldön tartózkodó magyar állampolgároknak!

www.nepszamlalas.hu 

www.enepszamlalas.hu

 

Tisztelt Honfitársunk!

2011. október 1. és október 31. között a 2009. évi CXXXIX törvény értelmében Magyarországon népszámlálást tartunk. A népszámlálás a Magyar Köztársaság területén élő, vagy átmenetileg külföldön tartózkodó, de magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárokra terjed ki.

Ha Ön 2011. október 1. és 31. között – tehát a NÉPSZÁMLÁLÁS időpontjában – 12 hónapnál rövidebb ideig külföldön tartózkodik, és nem biztos abban, hogy magyarországi lakóhelyén van olyan személy, aki kitöltené Önről a népszámlálási kérdőívet, kérjük, ne maradjon ki az összeírásból, hiszen mindannyiunk közös érdeke a valóságot hűen tükröző, eredményes népszámlálás, ugyanakkor a részvétel állampolgári kötelezettség is.

A kérdőívet úgy töltheti ki, hogy a nepszamlalas@nepszamlalas.hu e-mail címre elküldi magyarországi lakóhelyének címét, és a Központi Statisztikai Hivatal válaszlevélben megküldi Önnek azt a kódot, amellyel beléphet az internetes kitöltési felületre, ahol kényelmesen és gyorsan válaszolhat a lakáskérdőív és a személyi kérdőív kérdéseire.

Köszönjük, hogy a népszámlálás eredményességéhez Ön is hozzáadja magát!”

Budapest, 2011. szeptember 12.

Üdvözlettel:

Kruchina Vince s.k.,
a Központi Statisztikai Hivatal
Sajtó- és kommunikációs osztály vezetője

Vélemény, hozzászólás?