2021. szeptember 26. vasárnap Jusztina napja van.
2010. március 08. hétfő, 12:28

Állásajánlatok az európai intézményekben

Az Európai Unió intézményeiben az EPSO (European Personnel Selection Office) teszi közzé az állásajánlatokat és bonyolítja a felvételi eljárást. Az Unió intézményeiben pályázható állásoknak egyik tagállamban, így Magyarországon sincs koordináló szerve. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket (beleértve a felvételi pontos menetét) közvetlenül az EPSO-nak érdemes feltenni.

Részletek a "Bővebben hivatkozásra kattintva...

Az Unió intézményei mellett számos kapcsolódó szervezet (érdekképviseleti és lobbiszövetségek, kutatóintézetek, think tank, stb.) kínál brüsszeli álláslehetőséget. A European Voice elnevezésű, európai uniós ügyekkel foglalkozó független hetilap minden héten frissülő állásajánlatokat közöl. Az érdeklődők ezen állásajánlatok listáját tekinthetik meg itt angol nyelven.

 

Szintén brüsszeli állásajánlatokat (európai intézményeknél és nemzetközi szervezeteknél) ajánl a http://www.eurobrussels.com/.

 

Hasonló ajánlatokat közöl a http://www.eubusiness.com/jobs címen elérhető portál is.

Forrás: EUvonal

A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...


Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017