2021. szeptember 26. vasárnap Jusztina napja van.
2010. február 12. péntek, 12:42

Minden Görögországba utazó és ott tartózkodó figyelmébe!

Sztrájkok nehezíthetik a közlekedést Görögországban - a Külügyminisztérium figyelmeztetése.

Részletek a "Bőbebben" hivatkozásra kattintva.

A Külügyminisztérium felhívja a Görögországba utazók figyelmét, hogy a görög mezőgazdasági termelők és vámtisztek szakaszos és ismétlődő sztrájkja miatt akadozik a gépjármű forgalom a legfontosabb közúti határátkelőhelyeken és csomópontokon.

Az érdekvédelmi szervek tájékoztatása szerint a sztrájkot határozatlan időre hirdették meg, így befejezéséről nincs információ. Számítani lehet azonban arra, hogy a határátkelőhelyeken szolgálatot teljesítő vámtisztviselők tervezett három napos munkabeszüntetése miatt 2010. február 16-18. között csak az élő állatot és romlandó árut szállító tehergépkocsikat engedik át.

2010. február 10-én a közúti közlekedés mellett a légi közlekedésben is fennakadásokra lehet számítani a közalkalmazottak és légiirányítók sztrájkja miatt.

A magánszféra dolgozóit tömörítő legnagyobb szakszervezeti szövetség 2010. február 24-ére 24 órás általános sztrájkot hirdetett, amellyel párhuzamosan a nagyobb városokban tömegdemonstrációkra is sor kerülhet.

A Külügyminisztérium az adott időszakban minden utazónak javasolja a fokozott óvatosságot. Felhívjuk a figyelmet az előzetes, körültekintő tájékozódásra, különös tekintettel a közúti fuvarozásra, a személy- és áruszállításra. Javasoljuk továbbá a turista forgalomban az utazásszervezővel, a fogadó intézménnyel, illetve a szállásadóval való ismételt kapcsolatfelvételt.

(2010. február 10.)

Forrás: Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma

Módosítás: 2010. február 12. péntek, 13:05
A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...


Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017