2020. január 17. péntek Antal és Antónia napja van.

Magyar Karaoke

Több száz Magyar Karaoke videó egy youtube csatornán. Iratkozzatok fel, hogy értesüljetek a rendszeresen frissülő új Magyar Karaoke videókról.

Kattints ide a videókhoz...

2012. december 19. szerda, 15:34

Újabb figyelmeztetés Kubába utazóknak - Autóbérlés

A Magyar Külügyminisztérium értesülései szerint az utóbbi időben több Kubába utazó túristát is becsaptak autóbérlés során. A gépjárműveket bérbeadó állami tulajdonú cégek olyan biztosítást kötnek az ügyfelekkel, amelyek csak a belső károkat fedezik. Az autó külső részén keletkező bármilyen kárt az ügyfélre terhelik.

Tehát ha valaki lelopja a visszapillantó tükröt vagy az autó kerekét, azt minden esetben az ügyfélnek kell megfizetni,  még akkor is ha biztosítás teljeskörű.

Több esetben is előfordul túristák altal vezetett gépjármű közúti balesete során, hogy bár a kubai fél elismerte vétkességét a balesetben, a kiérkező hatóságok mégis a túritát találták hibásnak és vele fizettették meg az okozott károkat.

Módosítás: 2012. december 19. szerda, 15:34
A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...

Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017