2020. március 31. kedd Árpád napja van.

Magyar Karaoke

Több száz Magyar Karaoke videó egy youtube csatornán. Iratkozzatok fel, hogy értesüljetek a rendszeresen frissülő új Magyar Karaoke videókról.

Kattints ide a videókhoz...

2012. október 05. péntek, 21:28

Tunéziába utazók figyelmébe!

Háromnapos vallási ünnep (előreláthatólag 2012. október 25-én és/vagy 26-án, a vallási vezető – főmufti – által deklarált időpontnak megfelelően)

Kérjük, a Tunéziába utazó magyar állampolgárokat, vegyék figyelembe, hogy az Aid El Idha (előreláthatólag 2012. október 25-én és/vagy 26-án, a vallási vezető – főmufti – által deklarált időpontnak megfelelően),  háromnapos vallási ünnep, a hivatalok, közintézmények zárva tartanak, kérjük továbbá, hogy az áldozati ünnepet tartsák tiszteletben, tartózkodjanak a túlzott alkoholfogyasztástól, kerüljék a csoportosulásokat. 

A hívők naponta ellátogatnak a mecsetekbe, ahol a Koránt tanulmányozzák. Kérjük, a mecsetek körül, ne hangoskodjanak, ne zavarják meg a hívőket, nyilvános helyeken (szállodán kívül) tartózkodjanak az alkohol-fogyasztástól, fedetlen testtel ne mutatkozzanak, a fogadó ország kultúráját és vallását tartsák tiszteletben.

Forrás: Külügyminisztérium

A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...

Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017