2022. szeptember 26. hétfő Jusztina napja van.
2011. szeptember 23. péntek, 15:56

Népszámlálás 2011 - A 2011. október 1. és 31. között külföldön tartózkodó magyar állampolgároknak!

www.nepszamlalas.hu 

www.enepszamlalas.hu

 

Tisztelt Honfitársunk!


2011. október 1. és október 31. között a 2009. évi CXXXIX törvény értelmében Magyarországon népszámlálást tartunk. A népszámlálás a Magyar Köztársaság területén élő, vagy átmenetileg külföldön tartózkodó, de magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárokra terjed ki.


Ha Ön 2011. október 1. és 31. között – tehát a NÉPSZÁMLÁLÁS időpontjában – 12 hónapnál rövidebb ideig külföldön tartózkodik, és nem biztos abban, hogy magyarországi lakóhelyén van olyan személy, aki kitöltené Önről a népszámlálási kérdőívet, kérjük, ne maradjon ki az összeírásból, hiszen mindannyiunk közös érdeke a valóságot hűen tükröző, eredményes népszámlálás, ugyanakkor a részvétel állampolgári kötelezettség is.


A kérdőívet úgy töltheti ki, hogy a nepszamlalas@nepszamlalas.hu e-mail címre elküldi magyarországi lakóhelyének címét, és a Központi Statisztikai Hivatal válaszlevélben megküldi Önnek azt a kódot, amellyel beléphet az internetes kitöltési felületre, ahol kényelmesen és gyorsan válaszolhat a lakáskérdőív és a személyi kérdőív kérdéseire.


Köszönjük, hogy a népszámlálás eredményességéhez Ön is hozzáadja magát!”


Budapest, 2011. szeptember 12.

Üdvözlettel:


Kruchina Vince s.k.,
a Központi Statisztikai Hivatal
Sajtó- és kommunikációs osztály vezetője
Módosítás: 2011. szeptember 23. péntek, 16:09
A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...


Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017