2023. március 30. csütörtök Zalán napja van.
2011. április 21. csütörtök, 17:49

Rab Zsanett: Kiút az érzelmi intelligenciával

Kiútként tárul elénk az érzelmileg intelligens viselkedés szerepe kapcsolatainkban munkahelyi és magánéleti sikereink-kudarcaink mögött álló tényezőként.

A kötetből útmutatást kaphatunk arra vonatkozóan, hogyan válhat
a gyermekünk egészséges lelkületű, boldog felnőtté.
A könyv segít azoknak is, akik munkájuk során emberek vezetésével, meggyőzésével, tanításával foglalkoznak, vagy egyszerűen csak szeretnék sokkal tudatosabban irányítani emberi kapcsolataikat és az életüket.

 

A szerzőről

Rab Zsanett, 1974-ben látta meg a napvilágot Pécsett. Középiskolás évei alatt figyelmének középpontjában a gyermek pszichés és szomatikus fejlődése, gondozása, nevelése állt. Tanulmányait ezért a Kaposvári Egészségügyi Főiskola védőnői szakán folytatta, ahol 1997-ben megkapta a főiskolai diplomáját. Ezután a tanultaktól eltérően merőben más területen kezdett el dolgozni: regionális véradás-szervezőként, koordinátorként működik közre (még napjainkban is) a vérellátás biztonságos megteremtésében. Négy évvel ezelőtt egy pedagógiai előadás keretében figyelt fel először az érzelmi intelligenciára, akkor még számára ismeretlen fogalomként. Azóta elmélyült e téma tanulmányozásában, és saját életének tudatos megváltoztatása mellett kiemelkedő szerepet tulajdonít az érzelmileg intelligens viselkedés szerepének az élet különböző területein.

A könyv megrendelhető a Novum Pro kiadó honlapján: www.hu.novumpro.com


Módosítás: 2011. április 21. csütörtök, 18:01
A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...


Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017