2022. november 26. szombat Virág napja van.
2011. április 03. vasárnap, 12:53

A Külügyminisztérium felhívása a Jemenben tartózkodó magyar állampolgárokhozA Külügyminisztérium felhívja a figyelmet arra, hogy a Jemeni Demokratikus Köztársaságban a mintegy hat hete tartó, naponta ismétlődő és halálos áldozatokkal is járó demonstrációk fokozott mértékű biztonsági kockázatot jelentenek.

A hetek óta érvényben lévő utazási tanácsaink, figyelmeztetéseink megerősítéseként arra kérjük a még Jemenben tartózkodó magyar állampolgárokat, hogy mielőbb hagyják el az országot. Ha mégis maradnak, ottani tartózkodásuk alatt feltétlenül kerüljék el a tüntetések, megmozdulások helyszíneit és haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot Hollandia szánai nagykövetségével, illetve a Jemenbe is akkreditált rijádi nagykövetségünkkel, valamint a konzuli védelem elősegítése céljából adják meg elérhetőségeiket (e-mail, telefon).

(Külügyminisztérium)

A rátóti csikótojás - Szalóczy Pál

További filmek / videók a VIDEÓTÁR menüpont alatt!

Elkészült a Hetvenhét Magyar Népmese legteljesebb hangfelvétele, Szalóczy Pál előadóművész tolmácsolásában. Illyés Gyula, aki majd fél évszázada gyűjtötte csokorba a meséket, így fogalmazott...

Bővebb információért, kattints...


Friss állások

Pénzváltó

Összeg:
Amiről:
Amire:


Friss Apróhirdetések

Időjárás

booked.net


Minden Jog Fenntartva © 2009-2017